Opdracht startershypotheek doorhalen - royement.nl

Opdracht startershypotheek doorhalen

Ja, ik wil opdracht geven om mijn startershypotheek door te halen. Ik vul hieronder de gegevens over mijn hypotheek en mezelf in. Direct na verzending ontvang ik bericht dat mijn opdracht is ontvangen en dat er voor mij aan de slag wordt gegaan.

  Startershypotheek doorhalen

  Hypotheek doorhalen

  Je kunt geen gebruik maken van onze dienst als jij jouw woning binnen zes weken moet leveren. Wij kunnen niet garanderen dat de banken binnen die termijn ons de volmacht tot doorhaling verstrekken. In de praktijk is de doorlooptijd sneller. Bij verkoop is de verkoper echter verplicht de woning hypotheekvrij op te leveren. Je mag daar dus geen risico in nemen.

  Wij kunnen geen hypotheek doorhalen als die bij een particulier loopt. Dus bijvoorbeeld een familiehypotheek bij jouw ouders, kunnen wij niet doorhalen. Dat heeft te maken met het uitzoekwerk wie er dan moet of mag tekenen voor de volmacht om door te halen.

   

  Wat wil je doen?

  De hypotheek is gevestigd op?

  Mijn gegevens zijn